The Count Gardening  
                                

 

1. EELT  

In september 2018 is het debuutboek 'EELT' verschenen.  

 

Samenvatting. 

Als ‘broekie’ begon hij eind jarig zeventig op het hoofdkantoor van de RVS (Rotterdamse Verzekering Sociëteiten). Na een paar dagen wist hij één ding heel zeker, hier ging hij niet lang blijven. Hooguit een jaartje! Dat worden er uiteindelijk ‘een paar’ meer.  Na diverse reorganisaties, een outsourcingstraject en nog een aantal jaren binnen diverse functies bij IT-bedrijven werkzaam te zijn geweest gooit hij op 55-jarige leeftijd het roer radicaal om. Hij is klaar met het ‘kantoorvolk’ en de files en start zijn eigen bedrijf. Hij wordt hovenier!  The Count is ‘The new kid’ in town en weet zich met zijn eigenzinnige manier ook in ‘het groen’ al snel de klanten voor zich te winnen. Dat is geen geluk maar een keuze, aldus The Count. Deze naam heeft hij overigens te danken aan zijn vroegere lerares Engels.

Zowel fysiek als mentaal verlopen de zaken (soms) een ‘tikkie’ anders. 
 

 

2. TUINDIVA'S  

Datum van verschijnen: november 2018  

 

Samenvatting. 

Waar zijn debuutboek ‘EELT’ eindigde gaat The Count met ‘TUINDIVA’S als klant’ nog een stapje verder met spraakmakende verhalen vol met humor. Ook blikt hij regelmatig terug naar de contacten van vroeger met klanten.  Eigenlijk is er maar één ding echt verandert. De mogelijkheden om het contact te maken en te onderhouden. Verder is het woord klant een rekbaar begrip, aldus The Count. Een klant binnenhalen is één ding, maar binnenhouden is bijna topsport. Klanten worden niet alleen mondiger, maar ook (steeds) lastiger.  Uiteraard gelden er niet voor iedere branche dezelfde regels en tactieken.

De zaken verlopen ook deze keer een 'tikkie' anders.
  

 

3. SCHERP 

Datum van verschijnen: februari 2019. 

 

 

Samenvatting. 

Na EELT en TUINDIVA’S neemt ‘The Count’ de lezer weer mee op reis naar mooie tuinen en nog mooiere verhalen. Vroeger was niet alles beter, maar soms wel. Zeker in de tijd dat ‘werklui’ door zijn moeder wel in de watten werden gelegd. Dat gebeurd nu nog maar zelden. Zelfs een simpel bakje koffie is niet altijd vanzelfsprekend. Ook is een nieuwe klant niet altijd interessant, aldus The Count. Wat hij daarmee bedoelt lees je in zijn nieuwste boek SCHERP, een bundeling met weer leuke nieuwe verhalen, bevindingen en zelfspot. Soms met een traan, zijn zorgen over het milieu, maar gelukkig ook weer met heel veel dagelijkse humor. Natuurlijk verlopen de zaken ook deze keer weer anders en ontstaan er weer situaties die je niet kan verzinnen.  

Hij krijgt zelfs een aanzoek zonder ringen van een ‘oude vrijster’ die denkt dat hij ook wel ‘handig’ met oude vrouwtjes is. 

 

 

Nieuwsgierig naar een fragment of wil je (een van) de boeken bestellen? 

 

 

Ga dan naar de website van de uitgever en maak, na het schrijven van een review, kans op een gratis ander exemplaar!

 

 

  

 

 Still counting stories …..

 

 

The Count