The Count Gardening
                       

Opties & tarieven

Wat je totaal aan het onderhoud van een buitenruimte kwijt zult zijn is afhankelijk van een aantal factoren zoals; de wensen van wat er gedaan moet worden, maar  ook de grootte van de buitenruimte, de hoeveelheid en de bereikbaarheid van het aanwezige groen spelen hierbij een rol.

Hieronder volgen een paar opties .    

Optie 1. 

Het voordeligste tarief is ons starttarief, dat is op basis van 2 uur tuinonderhoud  en kost €80,00 (excl. 21 % btw).

I.v.m. de onrendabelheid van (hele) kleine klussen is bewust voor een starttarief van minimaal 2 uur gekozen.

Optie 2. 

Op basis van een halve dag kost het €150,00 en voor een hele dag €280,00, (excl. 21 % btw). Voor meerdere dagen op aanvraag.

Heeft jouw buitenruimte dus meer onderhoud nodig dan wij bijvoorbeeld in een dag kunnen realiseren en je wilt graag vooraf weten wat dan de kosten zijn? Ook hier geen verrassingen achteraf, m.a.w. je weet dus altijd vóór wij met de klus beginnen wat de totale kosten zijn.  

Optie 3.

Periodiek onderhoud.

Een andere optie is dat wij bijvoorbeeld maandelijks of één keer per kwartaal de ruimte onderhouden. Afhankelijk van de werkzaamheden spreken wij een vaste prijs af en voeren wij deze periodiek uit.

Deze optie is óók gebruikelijk bij een voorjaars- en winterbeurt. Dit kan al vanaf €80,00 * (excl. 21 % btw) per kwartaal, dit is gelijk aan het starttarief.

Indien je kiest voor onderhoud per kwartaal i.p.v. alleen een voorjaars- en winterbeurt, dan komen wij dus 2 keer extra bij je langs. Je hebt dan in principe het hele jaar ook geen omkijken meer naar deze tuinklussen!

* Afhankelijk van de hoeveelheid en de grootte van de buitenruimte. '

Hieronder de opties inclusief de tarieven nog even op een rijtje.  

Starttarief (2 uur) - €80,00

Een halve dag  - €150,00

Een hele dag -  €280,00 **

Meerdere dagen - op aanvraag.

De bovengenoemde bedragen zijn excl. 21%  btw

Prijzen 2018. De tarieven zijn t.o.v. 2017 ongewijzigd. 

Het uurtarief wordt dus lager als het aantal uren toeneemt.  

** In de periode vanaf medio november tot medio maart hanteren wij het 'wintertarief' . Dat is 6 uur tuinonderhoud, incl. 21% btw en afvoeren snoeiafval tot 1,5 m3 per onderhoudsbeurt voor €250,00.    

Hieronder 2 voorbeelden van periodiek tuinonderhoud met een 'all in' prijs:

Tuinonderhoud om de maand: 6 x per jaar 2,5 uur tuinonderhoud, incl. 21 % btw en afvoeren snoeiafval tot 1 m3 per onderhoudsbeurt voor €125,00

Tuinonderhoud per kwartaal: 4 x per jaar 6 uur tuinonderhoud, incl. 21% btw en afvoeren snoeiafval tot 1,5 m3 per onderhoudsbeurt voor €250,00    

Bovenstaande opties zijn uiteraard óók van toepassing op buitenruimtes voor bedrijven en (gemeenschappelijke) ruimtes en of terrassen van Verenigingen van Eigenaren.   

Wat betreft de duur van het periodieke onderhoud?

Wil je het periodieke onderhoud weer beëindigen? Bij ons zit je nergens aan vast en kan je, om welke reden dan ook, het onderhoud stop zetten. Zie verder onze algemene voorwaarden.

Voorrijkosten.

Binnen de gemeentes Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht (incl. Heerjansdam) rekenen wij géén voorrijkosten! Voor Alblasserdam, Barendrecht, Dordrecht, Papendrecht, Ridderkerk en Sliedrecht bedragen de voorrijkosten €10,00 excl. 21 % btw. Daarbuiten op aanvraag.  

 Afvoeren snoeiafval.

Voor het afvoeren van het snoeiafval moeten wij ook kosten aan derden betalen. Wij zijn dan ook genoodzaakt om deze kosten in rekening te brengen. Ook hier weet je vooraf waar je aan toe bent. Bij de voorbeelden met de 'all in' prijs is het snoeiafval al inbegrepen. Uiteraard mag je ook zelf het snoeival (laten) afvoeren of zelf een afvalcontainer huren.   

Planten, struiken en of andere tuinmaterialen nodig? 

Ook dat kunnen wij in overleg verzorgen. Uiteraard mag je de materialen ook zelf kopen en dat wij ze op de gewenste plek plaatsen.

Wat betreft de factuur?

Deze wordt na de klus verzonden. 

Heb je verder nog vragen of wil je zelf de tuin opknappen en heb je extra hulp nodig? Informeer dan gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden, dat kan zowel via de contactpagina als via 0648533767.  

 

 

 

To plant a garden is to believe in tomorrow .....

 

Audrey Hepburn  (Actrice 1929 - 1993)