The Count Gardening  
                                

Optie 1.  

Het voordeligste tarief is ons starttarief, dat is op basis van 2 uur tuinonderhoud  en kost €85,00 (excl. 21 % btw). I.v.m. de onrendabelheid van (hele) kleine klussen is bewust voor een starttarief van minimaal 2 uur gekozen.

Noot: Ben je nog in het bezit van een flyer van 2018 met daarop het vermelde tarief van €80,00 (excl. 21 % btw)? Dan geldt deze prijs nog.  


Optie 2.  

Op basis van een halve dag kost het €160,00 (= incl. €10,00 korting!) en voor een hele dag €300,00 (= incl. €20,00 korting!) excl. 21 % btw). Voor meerdere dagen op aanvraag.

Heeft jouw buitenruimte dus meer onderhoud nodig dan wij bijvoorbeeld in een dag kunnen realiseren en je wilt graag vooraf weten wat dan de kosten zijn? Ook hier geen verrassingen achteraf, m.a.w. je weet dus altijd vóór wij met de klus beginnen wat de totale kosten zijn.    

 

Optie 3. 

Een andere optie is dat wij bijvoorbeeld maandelijks of één keer per kwartaal de ruimte onderhouden. Afhankelijk van de werkzaamheden spreken wij een vaste prijs af en voeren wij deze periodiek uit. Deze optie is óók gebruikelijk bij een voorjaars- en winterbeurt. Dit kan al vanaf €85,00 (excl. 21 % btw) per kwartaal, dit is gelijk aan het starttarief.

Indien je kiest voor onderhoud per kwartaal i.p.v. alleen een voorjaars- en winterbeurt, dan komen wij dus 2 keer extra bij je langs. Je hebt dan in principe het hele jaar ook geen omkijken meer naar deze tuinklussen!  

 

Tuinonderhoud met een 'all in' prijs:

2,5 uur tuinonderhoud incl. het afvoeren van max. 1 m3 snoeiafval voor €130,00 incl. 21% btw

6 uur tuinonderhoud incl. het afvoeren van max. 2 m3 snoeiafval voor €275,00 incl. 21% btw 

 

Bovenstaande opties zijn uiteraard óók van toepassing op buitenruimtes voor bedrijven.

 

Wat betreft de duur van het periodieke onderhoud? 

Bij ons zit je nergens aan vast en kan je, om welke reden dan ook, het onderhoud na iedere onderhoudsbeurt weer beëindigen. Zie verder onze algemene voorwaarden.

 

Voorrijkosten.

Binnen de gemeentes Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht (incl. Heerjansdam) rekenen wij géén voorrijkosten! Voor Alblasserdam, Barendrecht, Dordrecht, Papendrecht, Ridderkerk en Sliedrecht bedragen de voorrijkosten €10,00 excl. 21 % btw. Daarbuiten op aanvraag.  

 

Afvoeren snoeiafval.

Voor het afvoeren van het snoeiafval moeten wij ook kosten aan derden betalen. Wij zijn dan ook genoodzaakt om deze kosten in rekening te brengen. Ook hier weet je vooraf waar je aan toe bent. Bij de voorbeelden met de 'all in' prijs is het snoeiafval al inbegrepen. Uiteraard mag je ook zelf het snoeival (laten) afvoeren of zelf een afvalcontainer huren.    

 

Planten, struiken en of andere tuinmaterialen nodig?

Ook dat kunnen wij in overleg verzorgen. Uiteraard mag je de materialen ook zelf kopen en dat wij ze op de gewenste plek plaatsen. 

Regelmatig hebben wij diverse soorten siergrassen, bamboe en palmen op voorraad.

 

 

Wat betreft de factuur?

Deze wordt na de klus verzonden. 

 

Heb je verder nog vragen of wil je zelf de tuin opknappen en heb je extra hulp nodig? Informeer dan gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden, dat kan zowel via de contactpagina als via 0648533767.  

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Chris de Graaff

 

 

To plant a garden is to believe in tomorrow .....

 

Audrey Hepburn  (Actrice 1929 - 1993)