The Count Gardening  
                                

 

Chris komt inmiddels al een paar jaar bij ons de tuin onderhouden, wat eerst een saaie seventies tuin was heeft hij in de afgelopen jaren omgetoverd tot een moderne tuin waar het inmiddels goed vertoeven is . De oude buxusstruiken zijn vervangen voor mooie grassen en bamboe. 

 

Fam. Den Otter

 

Wij hadden al een tijdje niets aan de tuin laten doen, dat was ook goed te zien.  Chris  adviseerde ons om  naast het verwijderen van het onkruid en het nodige snoeiwerk ook een paar planten te laten vervangen. Bij thuiskomst was onze verwilderde tuin weer helemaal opgeknapt en de nieuwe planten  maakte het geheel helemaal af.  Laat de zomer maar komen! 

Fam. Vink 

 

Chris heeft in een hele korte tijd een mooie tuin voor ons ontworpen en aangelegd. Uit de bevlogenheid en creativiteit van Chris volgde een mooi resultaat. Ziet er super uit, bedankt Chris! 

 

Fam. Van Tienhoven

 

 

Chris gaat gepassioneerd te werk en is een aanrader voor het verzorgen van de tuin. Tot de volgende keer!

 

Fam. van Dongen 

 

Omdat wij niet thuis waren hebben wij de poort naar de achtertuin open gelaten en zagen bij thuiskomst dat de tuin er weer goed uitzag!  Wij gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van The Count Gardening.

 

Fam. de Koning 

De overstap naar The Count Gardening is perfect voor ons geweest. Gisteren kwam daar weer de bevestiging.

 

Fam. Franken

 

We zijn blij dat we weer kunnen genieten van de tuin en dat al het onkruid weer is verwijderd. Ook zijn we erg tevreden met de diverse siergrassen die je voor ons hebt uitgekozen Chris. Bedankt en tot de volgende keer.

 

Fam. Visser

 

 

Chris levert uitstekend werk, tuin ziet er weer fantastisch uit!

Lennart Kock

Zo wat een verschil zeg en wat een licht weer in de tuin, ik ben er heel blij mij. Ook met  de nieuwe planten. Tot van het voorjaar!

 

Mevrouw Hartman.

 

Chris komt inmiddels ruim 1 jaar elk kwartaal bij ons de tuin verzorgen. Telkens na volle tevredenheid, alle afspraken worden altijd nagekomen; hij heeft altijd goede ideeën en soms verrast hij je met iets te doen waar je niet op heb gerekend maar uitstekend is gedaan..... En dit alles voor een redelijke goede prijs; ook daar nooit enige teleurstelling over achteraf . Zou zeggen tot 6 juni weer....

Fam. Haseth

Beste Chris, Weer heel hartelijk bedankt! Zo mooi als de foto's op de app, is het ook echt. Het ziet er weer piekfijn en verzorgd uit. Ik geniet daar echt van! Bedankt voor de tips en ik weet je voor een volgende keer te vinden.

 

Marja

Wij zijn heel blij met onze voor- en achtertuin tuin die vandaag door The Count Gardening onder handen is genomen, de volgende afspraak staat al weer in de agenda!

 

Familie Hoke 

Met dank aan The Count Gardening staat het pand van Jordens er weer een stuk verzorgder bij! 

Wilt u uw huis verfraaien? Kunststof kozijnen van Jordens en voor het tuinonderhoud kunt u bij Chris van The Count Gardening terecht.

 

Jordens Kunststof kozijnen  

Chris heeft prima werk verzorgt. De afspraken zijn nagekomen en de tuin ligt er weer strak bij.

Dank en tot in januari!

 

Marcelle Vermunt  

Hele fijne en duidelijke eerste ontmoeting. Korte lijnen en goed werk! Man met kennis en werk spirit. Mijn volgende afspraak/project staat alweer!

Ik ben zeer blij met mijn tuin en vele positieve reacties gehad!

 

Gideon van der Willigen

De eerste kennismaking en het was een topdag. Kwaliteit was goed. Gaan we in februari voortzetten.

 

Familie de Rijke  

Onze overwoekerde jungle is door The Count Gardening in een dag tijd weer verandert in een keurige tuin. Eigenlijk een ware metamorfose! Nu maar hopen dat wij er nog lekker in kunnen nazomeren. De volgende afspraak hebben wij inmiddels voor het voorjaar weer gemaakt.   

 

Anneke en Jan Smit

Na de eerste kennismaking waren wij er al meteen uit waarom wij voor The Count Gardening hebben gekozen. Chris kwam keurig op tijd en vertelde ons wat de mogelijkheden waren en die heeft hij meer dan voldoende waar gemaakt. Alles keurig binnen een dag gereed en zelfs meer dan afgesproken. Aanrader.

 

Familie A. Drent

Mijn achtertuin super gedaan! Je ziet de passie en het talent, een aanrader voor iedereen die zijn tuin mooi wil laten aanleggen.

 

Miranda Carmacho Moriano 

Kom maar op met die supermooie nazomermaanden. Onze tuin is er klaar voor. Joep deed het meestal zelf, maar ja, het is niet zn hobby. Dus hebben we Chris van The Count Gardening een dagje op klus gehad. Geweldig, soort make-over! Joep kan gewoon naar de sportschool .. Vindt hij wel leuk 😂 en Chris, dat is voor ons een blijvertje!

 

Boukje Sprenger-van der Laan

Wat een verschil met vanmorgen zeg, de tuin is weer keurig netjes!

 

Lekker genieten weer.

 

Mevrouw van der Broek

Ik ben heel erg blij met mijn opgeknapte tuin en tot de volgende keer.

Mevrouw van Houdt

 

Vandaag een eerste kennismaking met de enorme energie van The Count Gardening. In 4 uur tijd is er een enorme berg werk verzet. Ik ben er heel blij mee en hoop er in de toekomst vaker gebruik van te maken!

 

Els Lems 

5 goede redenen om Chris je tuin te laten onderhouden: Hij levert prima werk, houd zich aan de gemaakte afspraken, werkt vanuit passie voor tuinen, werkt hard door en.....is bovendien een aardige gast!

Jaap & Joanne Bron

Vanmiddag heeft The Count Gardening onze tuin weer onkruidvrij gemaakt. Het ziet er weer prachtig uit, bedankt Chris voor je belangeloze werk!!

 

Hospice de Cirkel 

Voor- en achtertuin liggen er weer super mooi bij en dat in 1 dag en in z'n eentje. Petje af en ben zeer tevreden.

Chris komt met leuke voorstellen en denkt mee.... En ik zag dat hij trots was op het resultaat en dat noem je passie en liefde voor het werk wat je doet. En dat heeft hij!  

Chris dank je...en tot de volgende keer..

 

Marion Seuffert

 

 

Mooi om te zien hoe in 4 uur tijd mijn voortuin door Chris is verandert, in één woord: geweldig!

 

Mevr. J. Mak